SCHEDULE 
MONDAY 
Monday  
Session 
Teacher  
Duration  
09:30 – 10:30 
Pilates 
Steph Flint 
60 min  
10:45 – 11:45 
Hot Yoga  
Charlotte Plowright 
60 min 
18:00 – 18:45 
Barre 
Steph Flint 
45 min  
18:50 - 19:35 
Power Pilates  
Steph Flint 
45 min 
19:45 - 20:45 (Starting 4th February) 
Hot Yoga  
Jack Harnby  
60 min 
TUESDAY 
Tuesday  
Session  
Teacher  
Duration  
09:30 – 10:30 
Dynamic Hatha (Hot Yoga) 
Polly Standeven 
60 min  
10:45 - 11:45 
Yin Yoga  
Polly Standeven 
60 min 
18:30 - 19:30 
Vinyasa Flow (Hot Yoga) 
Polly Standeven 
60 min 
19:45 - 21:00 
Hot Yoga - 26/2 
Charlotte Plowright  
75 min 
WEDNESDAY 
Wednesday 
Session 
Teacher 
Duration 
09:30 – 10:30 
Ashtanga Yoga 
Sarah Blenkhorn 
60 min 
10:45 - 11:45 
Hot Yoga  
Charlotte Plowright 
60 min 
18:30 - 19:30 
Gentle Hatha Flow  
Amanda Winburn 
60 min 
19:45 - 20:45 
Yin Yoga - Restoritive 
Amanda Winburn 
60 min 
THURSDAY 
Thursday  
Session  
Teacher  
Duration  
09:30 – 10:30 
Restorative Pilates 
Chris Thompson 
60 min  
10:45 - 11:45 
Hot Yoga - Go With The Flow 
Pam Vargaz 
60 min 
18:15 - 19:15 
Hot Vinyasa Flow  
Polly Standeven 
60 min 
19:30 - 21:00 
Hot Yoga - Fierce Grace  
Charlotte Plowright 
90 min 
FRIDAY 
Friday  
Session  
Teacher  
Duration  
09:30 - 10:30 
Dynamic Hatha (Hot Yoga) 
Polly Standeven 
60 min 
10:40 - 11:25 
Barre 
Steph Flint 
45 min 
17:30 - 18:30 
Hot Yoga - The Fix (Fierce Grace) 
Charlotte  
60 min 
SATURDAY 
Saturday  
Session  
Teacher  
Duration  
09:30 - 10:30 
Hot Yoga  
Charlotte Plowright 
60 min  
10:45 - 11:45 
Yin Yoga 
Amanda Winburn 
60 min 
12:30 - 13:30 (Starting 23rd February) 
Beginners Yoga 
Polly Standeven 
60 min 
SUNDAY 
Sunday  
Session  
Teacher  
Duration  
10:00 – 11:00 
Hot Yoga  
Jack Harnby 
60 min 
18:00 - 19:30  
Hot Yoga - Fierce Grace 
Charlotte Plowright 
90 min 
MAT HIRE £1.00 
TOWEL HIRE £1.00 
SPRING WATER £1.00 
Our site uses cookies. For more information, see our cookie policy. ACCEPT COOKIES MANAGE SETTINGS