SCHEDULE 
MONDAY 
Monday  
Session 
Teacher  
Duration  
09:30 – 10:30 
Pilates 
Natasha Smith 
60 min  
10:45 – 11:45 
Vinyasa Flow (Hot Yoga) 
Charlotte Plowright 
60 min 
17:00 - 18:00 
Yoga for Golf (Drop in class) *Starts 7th October*  
Charlotte Plowright  
60 min 
18:30 - 19:30 
Dynamic Hatha  
Charlotte Plowright  
60 min 
19:45 - 20:45 
Adult Ballet *New class* 
Heather Spencer  
60 min 
TUESDAY 
Tuesday  
Session  
Teacher  
Duration  
09:30 – 10:30 
Dynamic Hatha Flow (Hot Yoga) 
Polly Standeven 
60 min  
10:45 - 11:45 
Yin Yoga - Restoritive  
Polly Standeven 
60 min 
17:15 - 18:15 
Pilates *Starts 8th October* 
Linda Gledhill  
60 mins 
18:30 - 19:30 
Power Vinyasa Flow (Hot Yoga) 
Polly Standeven 
60 min 
19:45 - 20:45 
Vinyasa Flow (Hot Yoga) 
Polly Standeven  
60 min 
WEDNESDAY 
Wednesday 
Session 
Teacher 
Duration 
09:30 – 10:30 
Ashtanga Yoga 
Sarah Blenkhorn 
60 min 
10:45 - 11:45 
Hot Yoga (No flow) 
Charlotte Plowright 
60 min 
12-12:45 
Barre 
Heather Spencer  
45 min 
17:30 - 18:15 
Barre *New Class* 
Natasha Smith  
45 min 
18:30 - 19:30  
Gentle Hatha Yoga 
Jenny Croston 
60 min 
19:45 - 20:45 
Yin Yoga - Restoritive 
Amanda Winburn 
60 min 
THURSDAY 
Thursday  
Session  
Teacher  
Duration  
09:30 – 10:30 
Restorative Pilates 
Chris Thompson 
60 min  
10:45 - 11:45 
Hatha Flow  
Pam Vargaz 
60 min 
16:15 - 17:00 
Kids Yoga Club: 6 weeks starting 7th November 
Deborah Grossman 
45 min 
18:15 - 19:15 
Hot Yoga (No flow) 
Charlotte Plowright  
60 min 
19:30 - 21:00 
Fierce Grace - Hot Yoga  
Charlotte Plowright 
90 min 
FRIDAY 
Friday  
Session  
Teacher  
Duration  
09:30 - 10:30 
Dynamic Hatha Flow (Hot Yoga) 
Polly Standeven 
60 min 
10:45 - 11:45 
Pilates *New Class*  
Carrie Birkinshaw 
60 min 
17:30 - 18:30 
Fierce Grace: The Fix (Hot Yoga) 
Charlotte Plowright 
60 min 
18:45 - 20:00 
Candlelit Hatha  
Amanda Winburn  
75 min 
SATURDAY 
Saturday  
Session  
Teacher  
Duration  
09:30 - 10:30 
Vinyasa Flow (Hot Yoga) 
Rosie Tobin 
60 min  
10:45 - 12:00 
Yin Yoga - Restorative  
Amanda Winburn 
60 min 
12:30 - 13:30  
Beginners Yoga 
Polly Standeven or Charlotte Plowright 
60 min 
13:45 - 14:45  
Dynamic Hatha Flow (Hot Yoga) 
Polly Standeven or Charlotte Plowright 
60 min 
SUNDAY 
Sunday  
Session  
Teacher  
Duration  
10:00 – 11:00 
Hot Yoga (Ashtanga Style) 
Jack Harnby 
60 min 
18:00 - 19:30  
Fierce Grace - Hot Yoga  
Charlotte Plowright 
90 min 
MAT HIRE £1.00 
TOWEL HIRE £1.00 
SPRING WATER £1.00 
Our site uses cookies. For more information, see our cookie policy. Accept cookies and close
Reject cookies Manage settings